Lattiamajoitus

Pakollinen jos olet alle 18v.
Pakollinen jos olet alle 18v.

Majoitus on tarjolla vain ulkopaikkakuntalaisille. Majoituspaikkoja on rajattu määrä ja majoitus on maksuton. Saat sähköpostilla vahvistuksen majoituksesta.

Kibeconin lattiamajoituksen ikäraja on 12-vuotta. Alle 12-vuotiaalla majoittujalla tulee olla täysikäinen mukanaan.

Majoitusta varten tarvitsemme alle 18 vuotiaalta majoittujalta huoltajan  allekirjoittaman kirjallisen luvan.

Kibecon tarjoaa majoittujille nukkumatilana kirjaimellisesti lattiatilaa kirjastossa. Majoittujilla tulee olla omat makuupussit ja makuualustat mukana. Majoituksessa ei ole peseytymistiloja, ainoastaan wc. Majoitusta valvoo kirjaston henkilökunta. Majoitus on päihteetön, jos epäilemme majoittujan olevan päihtynyt puhallutamme hänet ja tarvittaessa poistamme tilasta.

 

Kibecon ja kirjasto sulkeutuu klo 18.00 la 5.1.2019 jolloin myös lattiamajoitukseen jäävien on poistuttava kirjastosta, narikkaan voi jättää makuupussit ja muut yöpymistarvikkeet odottaman. 

 

Kibecon ja kirjasto sulkeutuvat klo 18.00 la 5.1.2019 jolloin myös lattiamajoitukseen jäävien on poistuttava kirjastosta, narikkaan voi jättää makuupussit ja muut yöpymistarvikkeet odottaman. Majoitukseen pääsee sisään klo 20.00-21:30. Sisäänkäynti kirjaston Sellosalin puoleisesta sivuovesta. Majoituksen hiljaisuus laskeutuu klo 22.00.

Majoituksesta ei voi poistua klo 22-07 välisenä aikana, jolla varmistamme häiriöttömän nukkumisen kaikille majoittujille.

Suosittelemme Sellosalin iltaohjelmaa Kibeconin majoitukseen jääville. Sellosalin Kibecon Show!:n liput myynnissä täällä.

 

 Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi